Altair 0 Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Aloha A więc mam mały problem ponieważ mam 187 ,ważę 92kg i mam rozmiar buta 46 posiadam dość dużą trudność z dobrem dechy .Jezeli już znajdę taką która ma już te 165cm w góre zazwyczaj jest za mała na stopę . Czy ktoś z was ma bądz miał podobny problem ? Jezeli tak jaką deche kupiliscie itp. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś odpowiedział . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Kazda poszerzana deska (wide) bedzie dla Ciebie dobra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 racja kolega miał ten sam problem i wybrał szeroki blat bodajże z burtona i problem minął Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 dodam rowniez , ze jezeli upieralbys sie przy desce normalnej (czyt. NIE Wide) to mozesz pobawic sie z ustawieniami katow na wiazaniach, niektorzy riderzy sobie z tym radza. Pamietaj tylko, ze nic na sile jezeli katy by byly za duze do twojego stylu jazdy to przyspozysz sobie tylko trudnosci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi