dzusta_z 0 Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Cześć wszystkim Mam do Was pytanie odnośnie wiązań Flow Muse White. W końcu nadszedł czas na zmianę moich starych wiązań na nowe. Wcześniej miałam już Flow'y i ten system całkowicie mi odpowiada. Jednak te wiązanka chciałabym mieć już na dłuższy okres czasu (kilka kolejnych sezonów) i chcę żeby służyły mi do jazdy po stoku (jeszcze jestem na etapie nauki) jak i do późniejszych tricków w parku. Więc czy te wiązania będą odpowiednie czy polecacie jakieś inne/ lepsze ale w podobnej cenie? http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=5389 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 W tej cenie dostaniesz nieporównywalnie bardziej zaawansowane i lżejsze SP Fastec np. Sistarr, Core czy Jetset, ewentualnie z K2 Tryst. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 a jaki masz rozmiar buta? Tu sa wiazania z gornej polki Flowa, tylko z przed dwoch lat: http://allegro.pl/wiazania-flow-prima-damskie-w-wa-i1913936661.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzusta_z 0 Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 buty mam 38 więc L raczej będą za duże... [ Dodano: |6 Lis 2011|, o 14:03 ] Zainteresowały mnie wiązania SP Jetset, które polecił marpyc jednak zastanawia mnie to, że na allegro są one za 750 zł a na innych stronkach za ponad 1000. Dlaczego tak jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 bo jesli dobry sprzedawca na allegro sprzeda dajmy na to 10 rzeczy w 1 dniu to ma zarobek dajmy na to 150zł dziennie. a jesli na takiej stronie wlasciciel sprzeda 1 rzecz na 2 dni to musi miec wiekszy zarobek zeby jakos sie utrzymac i podwyzsza cene. detaliczna cena to 749zl wiec nie ma co glupich pytan zadawac i przeplacac o 1/4 ;P wiazanka design maja swietny jak na moj gust. o fastecu dobre opinie chodza system rozpinania jest fajnyi wg mnie wybor bylby calkiem oke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzusta_z 0 Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Czyli nie mam co się zastanawiać i brać Jetsety? Chyba, że macie jeszcze coś godnego polecenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 nie ma co sie pieklic do sezonu duzo czasu. moze chlopaki ci cos jeszcze doradza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzusta_z 0 Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 na to właśnie liczę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 a tak swoja droga, taniej Musy (tylko czarne) z zeszlego roku: http://allegro.pl/wiazania-flow-muse-damskie-w-wa-i1913936994.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzusta_z 0 Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 ponawiam pytanie Czy byłoby jeszcze coś godnego uwagi? Jak na razie najbardziej zainteresowały mnie SP Jetset a w tym sezonie jadę do Austrii i chciałabym mieć gwarancję zadowolenia z nowych wiązań no i oczywiście muszą mi posłużyć jeszcze kilka ładnych latek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Te Sp-ki to bardzo fajne wiazania i na pewno bedziesz zadowolona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi