Ajcia 0 Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Witam, jestem tu nowa wiec jeśli temat umieściłam z złym wątku to z góry przepraszam! Mam jednak nadzieje że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc:) Otóż chce wymienić swojego HEAD'a którego kupiłam do nauki jazdy i dostałam zdjęcia desek które mogę kupić za niewielkie pieniądze niestety właściciel nie jest w stanie powiedzieć mi jakiej marki jest deska która mi się spodobała i jaki to model (kupił 'wielopak' w większosci burtony). Może spotkaliście się kiedyś z taką? Załączam zdjęcia. Z góry dziękuje za pomoc! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 moze to Forum Seeker, moze Airtracks Seeker... nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 za duzo naklejek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajcia 0 Napisano 18 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Już sie dowiedziałam że to Burton Seven ale dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi