Majchu 0 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Chciałem zapytać co sądzicie o kurtkach firmy Bonfire ? Konkrety za czy przeciw. Mile widziane przykładowe modele i ich ocena. Oczywiście matzel masz też pole do popisu Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 za a jakies konkrety to moze matzel ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 eee, nie wiem czemu akurat ja Konkrety. Bonfire to podfirma Salomona, tylko zajmujaca sie ciuchami do snowboardu. Jakosc ciuchow moim zdaniem 1st klasa (ta sama co u oneilla, lepsza niz burtona) za dosc nie wielkie pieniadze. Jest duzo tanszy od popularnego burka. Osobiscie mam model Baker (kurtke). Jak to sie mowilo jeszcze rok temu "epicka" . Firma w której pracuje handluje rowniez tym brandem, wiec moge sobie macac i przymierzac dowoli W tym roku podstawowe membrany zostaly podniesione do 10k/7k albo 10/8k W wyzszych modelach dodano rekawy sniezne, pare kieszeni i inne pierdoly I rozmiarowka sie minimalnie zmienila z amerykanskiej przeszla raczej w europejska albo to jak tak sie rozrosłem, ale to bede wiedzial, jak wyciagne swoja kurtke z szafy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 eee, nie wiem czemu akurat ja no moze wlasnie dlatego, ze masz stycznosc z ta firma w sklepie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 no ogolnie bartona mam za sciana i jeszcze jakies inne brandy a z oneilla specjalnie do nas babka przyjezdzala i robila "pokaz" niestety nie mielismy juz miejsca na handlowanie zimowym oneillem, a szkoda bo dziewczyna sobie znalazla kurtalke wlasnie z oneilla, ale cena odstrasza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi