nikifor88 0 Napisano 20 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2007 czyli tak: na desce nigdy jeszcze nie jezdzilem:( mam 1.88 wzrostu, ważę 74 interesuje mnie fristajl hmm rozmiar buta 45:P zastanawiam się nad kupnem fanatica ftc, długość 158 czy to dobry wybór? co sądzicie o tej desce?strasznie ciężko o jakieś info o nij w necie. jak się nada do nauki? będzie dobra dla mnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku90 0 Napisano 20 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2007 patrz na temat: Dla tych co nie wiedzą jaką deskę kupić :roll: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Tak jak bzyku napisał. To czy długość będzie odpowiednia dla Ciebie możesz sprawdzić korzystając z przelicznika znajdującego się w temacie : Dla tych co nie wiedzą jaką deskę kupić A co do samej marki to ciężko mi się wypowiadać bo jej nie znam. Nie wypuszczają na rynek zbyt wiele desek. Kiedyś sam się zastanawiałem nad fanaticem bo wyglądał na całkiem solidną konstrukcję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Na stronie, jak i na forum sporo masz poradników na temat tego jaką dechę kupić, gdzie, za ile, jak zacząć przygodę ze snowboardingiem itd... Miłej lektury. Dużo ciekawych tekstów znajdziesz tutaj i tutaj. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi