Danuuu 0 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Witajcie. Sezon się zbliża, wypadałoby zacząć planować gdzie wyjechać w ferie. Wstępna decyzja padł na L2A, głównie ze względu na snowpark I teraz mam do osób, które były tam zimą pytanie.. Czy snowpark na 3200 m jest otwarty również w zimę? I który jest wg. was lepszy? 3200 czy 2600? Na planach wygląda, że ten na 3200m jest większy, czy tak jest? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam, Danu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 a czemu mialbybyc nie czynny zima ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuuu 0 Napisano 30 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Brat podobno wyczytał gdzieś, że w zimę otwarty jest jedynie ten niżej, tj 2600, jednak nie potrafił podać źródła... Dlatego pytam was, aby się upewnić Rozumiem więc, że oba są otwarte, ok. Który jednakże jest 'ciekawszy', od razu mówię, że jeśli chodzi o snowpark jestem początkujący, byłem może w ubiegłym sezonie 3-4 razy. Głównie interesują mnie skocznie, jednak nie pogardzę łatwymi boxami Czy oba są podobne? Z tych planów tak jak pisałem wygląda na to, że ten 3200 jest lepszy, ale jak jest w rzeczywistości ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi