StaSZek 0 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 Cześć! Jakie minimalne parametry powinna mieć kurtka? 3k/3k wystarczy? (Ograniczony budżet) -- Pozdrawiam StaSZek P.S. Szukałem takiego tematu, ale nie znalazłem (dziwne...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 To jest ciężko ocenić. Wszystko zależy od warunków (pogody) w jakich będzie użytkowana. Opady mokrego śniegu mogą pokonać te parametry. Zawsze można użyć specjalnych preparatów do spryskania kurtki w celu poprawienia jej parametrów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Moim zdaniem 5000/5000 to takie bezpieczne minimum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Dla mnie minimum to 8k/8k Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 zalezy tez od producenta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 okolo 7-8k to dla mnie minimum, choc od samego poczatku mam kurtke po 15k Jaki masz budzet? Jest cała masa wyprzedazy na allegro, zarowno z naszego sklepu jak i jakiegos innego kurtek Bonfire'a Super kurtki, za aktualnie nie wielkie pieniadze. http://allegro.pl/listing.php/search?category=16504&string=bonfire Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi