krzyzan 0 Napisano 26 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2011 Ponieważ mój kumpel nie ma tu konta piszę za niego Mój kumpel poszukuje używanych butów rozmiar 42 ale cena do 100zł nie ma jej za dużo ;/ Buty zwykłe nie step iny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 niech szuka po komisach sądzę że w tej cenie ciężko będzie znaleźć coś kozackiego bo rozmiar ma chyba najbardziej popularny jaki można mieć ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzan 0 Napisano 27 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 Właśnie chłopak szuka cały czas ciężko ale na razie ma jedne na oku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2011 w tej kasie musi szukać okazji bo inaczej to tylko sprzęt nieciekawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzan 0 Napisano 28 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Nom właśnie widzimy bo pomagam mu. W ubiegłym roku dałem mu step iny do miękkich wiązań ale jak założył zwykłe powiedział że nigdy więcej nie założy step inów mi się wygodnie jeździło ale ciężkie są Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi