kingus 0 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 http://www.sklep-presto.pl/product-pol-27203-Gogle-snowboardowe-Helix-Non-Mirror-Green-Amber-Anon.html przejdą? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Znalazłem jeszcze Dragon DX w niezłej cenie: http://www.snowstyle.pl/dragon-dx-trans-matte-bluejet-p-647.html Dużo jest na tym forum opinii (bardzo pozytywnych) o tych Dragonach i wiele osób je poleca, więc warto byłoby się zastanowić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingus 0 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 A co z tamtymi? bo te trochę takie męskie mi się wydają . Czy może nie ? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Dragony DX jak najbardziej, ale Anony też bardzo fajne gogle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 Anon robi Burton tylko pod inną nazwą. Dobre google , porównywalne do tego modeli Dragonów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 jesli chodzi o jakoś to Anony wypadają bardzo dobrze. Co do designu to już kwestia gustu. dragon DX to model raczej męski ale nie są jakieś bardzo duże więc spoko. Typowo damskim modelem z Dragona jest DXS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingus 0 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 mam jeszcze jedno pytanie... jaki kask będzie pasował do gogli Dragona DXS? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 praktycznie kazdy, ALE najlepiej wziac gogle ze soba jak bedziesz przymierzala kask i sprawdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 racja ale nie słyszałem żeby nie pasowały nigdy:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Gogle napewno będą pasowały z kaskami RED bo to dalej robi Burek. Dragony też się bardzo dobrze układają , bo sam mam taki zestaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Gogle trzeba przymierzyć z kaskiem (bądź na odwrót). U mnie gogle blizzard dev 906 nie pasowały do kasku Blizzarda (naciskały za bardzo na nos). Musiałem wziąć jakiś wyższy model gogli, o troche innej konstrukcji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi