miloszek15 0 Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Witam Jak w temacie chciałbym sobie kupić nową deskę bo ze starą chce już wymienić tylko nie wiem na co się zdecydować :/ Chciałbym żeby się nadawała do szybkiej jazdy, zakretow jak i skakania i jezdzenia po boxaxh, rurkach i innych przeszkodach bo widomo ze nie na kazdym stku jest snow park a ja lubie czasami poszalec. Chce przeznaczyc na deske 1500zl bo jeszcze musze wiazania kupic i tu tez prosba do was jakie wybrac a o desce myslalem o tej bo mi sie spodobala http://www.evo.com/snowboards/burton-hero-wide-snowboard.aspx Z góry wielkie dzięki Zapomnialem dodac ze mam 158cm wzrostu i waze 46kg( mam 14lat) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Na podane parametry szukaj raczej czegoś w granicach 140cm. Ciężko jest znaleźć deskę, która jeździ szybko, stabilnie (czyli sztywna deska, spiekany ślizg, directional) i nadaje się na boxy (miękka deska, tłoczony ślizg, twin). Jedno wyklucza drugie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miloszek15 0 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Tak ale właśnie czytałem że są deski co nadają się do Freestyle i Freeride a 140cm to nie za mala bo w zeszlym sezonie taka mialem a troche podroslem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Na 46kg to nie za mało. Max lekko na wyrost 143-144 szukaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 nie istnieja deski, ktore bardzo dobrze jezdza i w parku i po za trasa. Nie istnieje taka kombinacja i pewnie nigdy nie powstanie. Albo FS albo duze szybkosci, nie ma zmiluj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi