orli91 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Witam Wszystkich Sezon zimowy za pasem więc rozglądam się powoli za porządnymi goglami. Zastanawiam się między Dragon DX, a ELECTRIC. Tą pierwszą firmę znam. Tej drugiej natomiast jest sporo różnych modeli a ja kompletnie nie wiem czym one się różnią i które by były najbardziej odpowiednie. Chciałbym również żeby dobrze "współpracowały" z kaskiem Pro Tec. Cena ok 250 - 300zł. Wiem, że jest kilka podobnych tematów na forum , ale żaden z nich dostarczył mi w pełni informacji jakich szukam. Dzięki za pomoc. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Obydwie firmy sa dobre i w tym przedziale cenowym ich gogle sa raczej na tym samym poziomie. Ja moge polecic Dragon DX, bardzo fajne gogle a za ta kase kupisz nawet z dwoma szybkami, a i do kasku jak najbardziej pasuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orli91 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Dzięki za odpowiedź. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat obu firm. Bardziej mi zależy na informacjach na temat gogli ELECTRIC własnych opinii oraz opisu poszczególnych modeli ich plusów minusów itd. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Tez moge polecić Dragony , bo sam ich używam. Nigdy nie miałem z nimi problemu , widocznosc idealna , wizualnie ciekawe Electric tez jest bardzo dobra firma googli , ale nich nie uzywałem i nie moge powiedziec nic wiecej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi