addyss 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Po dość długiej przerwie, przyszło mi się nareszcie zdecydować czego tak naprawdę szukam i znalazłam. Chcę kupić to oto cudo: http://proboarder.pl/p/1/1048/sapient-solstice-2009-deski.html i tu rodzi się kolejna wątpliwość, 143 czy 147? Mam 167 i ważę 53kg, początkująca nie jestem, średniozaawansowaną też bym siebie nie nazwała, więc wolałabym krótszą, co by łatwiej było. Pomoże ktoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 moim zdaniem zdecydowanie 147, krotsza to raczej do parku, poza tym wpisalas w profilu, ze jezdzisz po stoku wiec dluzsza bedzie stabilniejsza przy wiekszych predkosciach a co do deski to dobry wybor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 147 143 bedzie za krotka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addyss 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Wydawało mi się, że im krótsza, tym łatwiej się jeździ, chciałam iść na łatwiznę :wink: Ale skoro tak, to zamawiam 147. Aaa, może jeszcze jakieś dobre, niedrogie wiązania moglibyście mi polecić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 niedrogie, tzn jakie, do jakiej kwoty? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 oczywiscie, ze na krotszej latwiej, ale z umiarem szczerze to moglabys miec nawet dluzsza moja dziewczyna jest sporo lzejsza a smiga na twardej, meskiej 149 niedrogie wiazania to drake'i. Jedynie trzeba pilnowac srubek, albo pozabezpieczac je bezbarwnym lakierem do paznokci, ale z tym chyba nie bedzie problemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi