PŁATEK 0 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 northwave freedom sl? a moze head scout? nie znam sie na butach, w jakie firmy warto celowac? salomon, northwave, thirtytwo ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 salomon, northwave, thirtytwo +DC ew. Burton, ale maja slabe wkladki i szybko oraz mocno sie rozbijaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 14 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 ok, dzieki wielkie a nortwave freedom sl? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boczek91 0 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Witam. Dołączam się do pytanie jakie macie opinie o Northwave Freedom SL? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Freedom SL to buty jak najbardziej godne polecenia - tzn. jeśli mówimy o freedomach z ubiegłego sezonu. To już nie te same buty co kiedyś - but jest dużo zgrabniejszy i mniej obszerny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 17 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Freedom SL to buty jak najbardziej godne polecenia - tzn. jeśli mówimy o freedomach z ubiegłego sezonu. To już nie te same buty co kiedyś - but jest dużo zgrabniejszy i mniej obszerny. Dokładnie to ten model, mogę go mieć za 400 zł. http://supersklep.pl/c2-buty-snowboardowe/i92149-buty-snowboardowe-northwave-wi-11-freedom-sl-white-black rozmiar akurat 42.5, stopę mam około 280mm więc po rozbiciu + skarpety powinny pasować idealnie. Warto zamawiać w ciemno? Bo niestety nie mam możliwości przymierzenia, a jak coś to zawsze mogę odesłać. EDIT: Zamówiłem, zobaczymy jak będą leżały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi