piotr_ziomek 0 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Witam jestem początkujący mam pytanie .Dostałem propozycje kupna deski zawsze chciałem kupić deske mam okazję tylko mój problem polega na tym że nie dosięga ona mi do brody jest o jakieś 8-10 cm poniżej brody. Czy jest to jakiś problem ? Będzie się źle jeździło ? Czy będą jakieś problemy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 I zwykle taka długość deski jest odpowiednia. Tym bardziej dla początkującego, więc na pewno nie musisz się obawiać, że będzie za krótka, chyba, że jesteś bardzo chudy i bardzo wysoki. Większe znaczenie przy wyborze deski ma masa. Najlepiej podaj swoje wymiary, długość deski i napisz co to za sprzęt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr_ziomek 0 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Mam 180 cm waże 70 kg .Deska jest firmy kurtz długość deski 145 cm . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 stanowczo za krotka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 dokladnie, dla Ciebie to 157-158 bedzie ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr_ziomek 0 Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A czy ma ktoś tutaj taką deske do sprzedaży ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 ja mam technine boombox ale to zdecydownie deska nie dla Ciebie. Sztywna i wymagająca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi