malamut87 0 Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Hello!! Pytam znawców i doświadczonych!! Które gogle będą lepsze?? Jeżdżę głównie na oświetlonych stokach, aczkolwiek zdarza się wypad w dzień (w tym roku może uda się w alpy ) Może jakieś sugestie?? http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&strona251&id=4509 http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&strona251&id=4860 http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&strona251&id=2617 Tak sobie myślę, że Screw Boards Scratch są niby pomarańczowe ale z polaryzacja (ciekawe na ile skuteczną) powinny być najbardziej uniwersalne, blizzardy podobnie (ale kosztownie), a arctica podoba mi się wizualnie Nie mogę doczekać się śniegu !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Z tego co czytałem (sam przystawiam się do zakupu gogli), to tutaj najlepsze będą Screw Boards. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Za 160 to warto kupic Dragony DX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Wszyscy chwalą te Dragony - trzeba pomyśleć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 19 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 mam polecam i w tej cenie spokojnie powinieneś coś znaleźć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 hehe a ja dalej szukam, bo szukam gogli o duzym zasiegu znalazlem w sklepie w wawie gogle hh hallyhansen z polaryzacja za 150 zl, niby po przecenie i takie tam. Tylko czy hh wogole robi gogle? Jakoś w necie nie mogłem nic na ten temat znaleźć, a skoro wujek google nic nie mowi, to podejżana sprawa.... wie ktoś coś o tym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 hh? to jakis skrot czy nazwa firmy ;p? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 hh inaczej helly hansen. Jeszcze mam pytanie odnośnie Dragonów DX i szybek. Głównie jeżdżę przy oświetlonym stoku, ale zdarzają się wypady w dzień. Mam pytanie czy szybka amber będzie na tyle uniwersalną, że da rade przy oświetleniu i w dzień? Koleś w jednym sklepie powiedział, że amber w ogóle się nie sprawdzi przy sztucznym oświetleniu i zaczął proponować szybkę yellow na oświetlenie i ionized na słoneczne dni (oczywiście za większą kasę). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 najlepsza jest blue i pink ionized Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 osobiście w dzień śmigam w gold ionized i amber'a zakładam na wieczór w reszcie szybek nie jeździłem ale kto wie... może by dało to więcej :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi