bobo1234 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Siema mam pytanie co sądzicie o tych dwóch kompletach: http://allegro.pl/raven-salomon-32-i1862224159.html http://allegro.pl/nowy-sapient-evolution-147cm-nowe-drake-king-i1859088510.html pierwszy komplet bez butów. Jak macie inne propozycje to smiało dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Z tego co wiem to raven'y mogą płatać różne figle i czasem być okej czasem nie Powiem Ci, że niedawno (jakies tydzien/2 tygodnie temu) także stworzyłem tutaj temacik i zdecydowałem sie na sapienta evo, bo jest to najlepsza decha w stosunku jakosc/cena. Co do wiązań to zbytnio sie nie znam, ale z tego co czytałem wydaje mi się, że są okej. Niech wypowiedzą się jeszcze bardziej zaawansowani pozdrawiam ps. co do długości deski jesteś pewny na 100%? Podaj parametry swoje to jeszcze coś doradzimy ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Zapewniam Cię, że wszystkie Raveny od rocznika 2011 są ok (na starsze nie warto patrzeć), są objeżdżone i nie płatają żadnych figli, a z roku na rok progres w tej marce jest ogromny Fakt faktem, że Sapient to wyższa półka desek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 @marpyc z tego co widze jestes obeznany to napisz cos o tych wiazaniach czy ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Przede wszystkim to dwie różne deski. Jibmaster jest znacznie bardziej miękki od evolutiona. Fajna deska do rozpoczynania FS i ćwiczenia flat tricków, których nie zrobisz tak łatwo na Evo. Evo to już maszyna z solidnym popem. Z tego zestawu z wiązaniami Salomona (całkiem rozsądne wiązania) za 999zł wywaliłbym buty, bo po pierwsze nie wyglądają na najświeższy model, po drugie nie ubrałbym butów po kimś (względy higieniczne i dodatkowo termoformowalna wkładka ułożyła się już do czyjejś stopy), a po trzecie szansa, że dokładnie na Ciebie pasują bez mierzenia jest nikła. Gdyby ktoś za 750zł sprzedał Ci ten zestaw bez butów to byłaby rozsądna oferta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Czyli radzisz brać ravena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 czyli rozumiem ze na dluzsza mete jesli evo ma solidniejszego popa , evo bedzie lepsza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Jeśli zaczynasz FS i chcesz się szybko nauczyć tricków to jibmaster, jeśli już masz doświadczenie to Evo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Więc na początku zimy będe kupował evo dzięki a jakie jeszcze wiązania do 300zł mi polecacie??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 8 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Do 300zł najlepsze pewnie będą te Drake: http://allegro.pl/nowe-wiazania-drake-king-rozm-l-i1850523250.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi