alien1987 0 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Witam szukam juz sporo czasu butów dla siebie jestem juz po jednym sezonie i z całą pewnością mogę powiedzieć że jazda sprawia mi frajdę a i sporo już umiem, do rzeczy chcę kupić twarde buty ale niestety mam małą stopę 39 lub 40 wkładka w większości butów 24,5mm. Buty z przeznaczeniem na snowpark i zwykłe zjazdy. Proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Twarde buty w sensie do twardego zestawu? (Buty wygladaja prawie jak narciarskie, deski maja specyficzny ksztalt, a wiazania przypominaja step iny) Jesli tak, to nie pomoge Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien1987 0 Napisano 8 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Twarde w sensie z większym flexem niż mam teraz - powiedzmy jęli but ma skalę do 6 chciałbym 4. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Chyba jednak chodzi o buty do miękkich wiązań z wysokim flexem. Raczej kiepsko jeździłoby się na twardym sprzęcie w snowparku. Też mam małą stopę (260-265), ale na szczęście w tym rozmiarze jeszcze nie ma większych problemów. Może warto poszukać wśród damskich modeli? Niektóre wyglądają "normalnie" i nie zdradzają przeznaczenia, a w tym rozmiarze jest duży wybór. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 twarde buty i freestyle to male nieporozumienie wiem, bo praktykowalem przez jakis czas, zeby wiedziec o czym mowie ale jesli chcesz/lubisz to juz Twoja sprawa Damskie/Juniorskie buty sa mieksze, mimo tej samej skali. Salomon Optima, flex 8/10 - damski, czarny but, miejscami mozna go zamalowac do konca. Przeznacznie FR i ostra jazda po stoku. Innych. Z meskich to Salomon Dialogue 7/10 i Salomon Pledge zewnetrzna 7/10, wewnetrzna 9/10. Tyle, ze bedzie problem ze znalezieniem rozmiaru z meskich butow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien1987 0 Napisano 10 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 no to twarde już za mną dzięki za podpowiedzi a teraz coś typowo na snow parki b. miękkie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi