karol6c 0 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Witam, od paru dni szukam informacji na temat spodni burtona, które wyszperałem w necie. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć co to za model i jak dokładnie nazywa się ich kolor? spodnie BURTON z góry dziękuję za pomoc. Jeśli znalazłby się ktoś, kto ma takowe do sprzedania w rozmiarze L-XL to byłbym wniebowzięty:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Na stronie Burtona znalazłem TAKIE oto spodnie, ale niestety nie występuje w takiej kolorystyce. Być może jest to model z poprzednich lat [ Dodano: |7 Paź 2011|, o 10:44 ] edit: sa to spodnie Burton Pendant zobacz, niestety to damski model Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol6c 0 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 miałem dziwne przeczucie, że znalezienie męskich spodni w takim kolorze nie byłoby aż tak łatwe:) a znasz może jakieś inne spodnie w takim kolorze? męskie oczywiście:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 1 2 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 8 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 chcialbym miec tyle kasy na same spodnie :DD Co do kolorku to powiem ci, ze mi tez sie bardzo podoba, ale nie pasowalby mi do kurtki ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi