Macia 0 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Witam , mam zamiar kupić sobie deske SC Deathgod White 156cm i nie wiem jakiego do tego wiązania zbytnio kupić ( deska do freestyle ) mam na oku SC Reverse Dot Black ale nie wiem czy będą dobre , jakie wy polecacie ( powiedzmy ,że do ceny 350 zł ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 szczerze mowiac to nie mam pojecia co to za firma a co do wiazan to jak zwykle: drake king, union dlx, raven s500 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macia 0 Napisano 4 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 SC - Santa Cruze :wink:. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 no tak :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macia 0 Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Czyli nic się nie dowiedziałem co do tych wiązań ... a szkoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 To dosyć proste wiązania i do tego mają bardzo sztywne strapy. Santa Cruz obecnie, to nie to samo co kiedyś. Jest nowy właściciel, który chce zbić kasę na samej nazwie. Są to wiązania dostępne w OEM, czyli skorzystali z dostępnych w chińskiej fabryce matryc, nic samemu nie rozwijając. Identyczne co do joty wiązania ma kilka innych firm, a w zasadzie miało już od dwóch sezonów. Kiedyś SC rozwijało wszystko samo, teraz bazuje na ogólnodostępnych rozwiązaniach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macia 0 Napisano 6 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Dzięki za rozwianie wątpliwości :!: :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi