benioo93 0 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 potrzebuje nowy sprzet na grudzien... mam deske nitro team z 09 ale jest o wiele za twarda jak na mnie i troche za ciezka.. chcial bym kupic jakas w miare miekka. mozecie mi doradzic cos bo ja sie w tym nie orietuje.. szukam blatu do 1,5 k cos z arbora albo bataleona. czy deski k2 sa porownywalne do nich? moglby mnie ktos poratowac rada. znacie moze jakies deski mogace odpowiadac mojemu opisowi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 arbora szczerze mowiac nie znam ale z Bataleona mozesz zwrocic uwage na takie deski: - Bataleon Airobic - Bataleon Fun Kink Usa Edition - Bataleon Evil Twin Jesli chodzi o K2 to jest to dobra firma, z desek jakie by cie interesowaly K2 Parkstar K2 WWW... Jest tez duzo innych dobrych desek i to nawet tanszych, a wyroznionych Good Wood'em, np. Sapient Evolution, Rome Artifact, K2 Darkstar, Ride Kink itp itd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benioo93 0 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 i to sa z tych miekciejszych?;p bo to jest dla mnie najwazniejsze... szukac rockera czy zwyklej? ta mnie by interesowala "Deska Bataleon FUN KINK USA EDITION W11 153" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 tak, sa to deski nastawione na FS zobacz TUTAJ sporo info o tej desce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benioo93 0 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 o wielkie dzieki tego potrzebowalem :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 ciesze sie, ze moglem pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Preferowany styl: Hardcor Nic mi to nie mowi konkretniej poprosze, FS, skakanie, popinanie na stoku? Miekka deska do FS Salomon Drift (nagroda Good Wood) A czy z rockerem czy nie, to zalezy co jezdzisz. No i jest kilkadziesiat roznych rockerow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi