guuciek 0 Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam . Jak w temacie prosiłbym o polecenie jakiś wiązań do 400 zł. Narazie jeździłem tylko po stoku ale w tym sezonie planuję wpaść do parku lub na jakieś hopki. Są 2 podstawowe wymogi : * Cena nie powinna przekraczać 400 zł (w tym roku kupiłem nową dechę , a muszę jeszcze kupić buty) * Wiązania muszamieć dyski na insertery 3d burtona ( 3 śruby ułozone w gwiazdę ) Prosiłbym o jakąś pomoc bo chcę się załapać jeszcze na ostatnie obniżki przed sezonem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Wiele marek ma niedowierconą do końca trzecią dziurę pod Burtona. Wystarczy śrubokręt i przepchniecie jej do końca lub wiertarka. Unikają w ten sposób konieczności płacenia Burtonowi opłat licencyjnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guuciek 0 Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 W takim razie jakie wiązania polecilibyście do 400 zł ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Klasycznie Drake King, Drake Fifty, Union Flite, Raven s500 (choć do tej firmy nie jestem w 100% przekonany) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Akurat z Ravena zamiast kupować s500 warto poczekać na tegoroczne modele, czyli s600 i s700 bo będą nieporównywalnie ciekawsze, lżejsze, z lepszymi strapami i pompkami niż ubiegłoroczne s500, a cenowo 350-380zł. No i jako jedyna firma mają 30 miesięcy gwarancji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bajson 0 Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 A jakie inne firmy robią wiązania z systemem 3D ?? Ja mam znowu zagwozdke czy Drake King czy Fifty ?? Jaka jest różnica. Macałem w sklepie modele na 2012 i różnica jest nie wielka ale nie wiem jak to się rozkłada w jeździe ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 zdecydowanie drake fifty i maja mocowanie na 3 sruby pod burka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 poprostu trzeba dokupic dyski roznice (przewaga fifty na kingami): troche lepsze pompki (o ile mam aktualne zdjecia) duzo grubsza i na calej powierzchni plyty mata tlumiaca duzo wyzszy grubszy, wygodniejszy strap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bajson 0 Napisano 16 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Siadły Drake Fifty. Model 2011 za 400 zł. Po kilku wyjazdach nie mogę narzekać. Nic się nie odkręca, na razie żadnych problemów. Kwestia wydajności pompek pozostawiam legendom (ile na tym zaoszczędzisz ). Natomiast ciężko się te pompki odpinają. Trzeba użyć dużo siły. Może to kwestia wyrobienie. Wiązania uniwersalne bo maja mocowanie i na 3D burtona i zwykłe 4 śruby. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Jedno Ci powiem :mrgreen: super deska :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bajson 0 Napisano 21 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Nie moja Zdjęcie tylko poglądowe. Natomiast K2 Chyba siądzie po starym B Custom :0 Bo w tej konfiguracji kolorystycznej robi szał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi