mcone1 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2011 Hej Poszukuję rękawic do 150zł co byście polecili??? 150 to nie do końca wiążąca kwota ponieważ jeżeli mam odrobinę więcej zapłacić a mieć o wieeele lepszy produkt to z chęcią pozdrawiam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 jakies Dakine, ale nie pamietam nazw modeli Ale w tym przedziale ciezko bedzie Ci znalezc lepsze rekawice niz dakine Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 a mam się kierować jakimiś parametrami? czy bardziej wyglądem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 parametry w rekawicach to dla mnie absurd i tak po sezonie-dwoch te wszystkie membrany szlaq trafia nawet gore-texowe Jedynie to mozesz patrzec na to jaki maja wspolczynnik cieploty (jakies futerko w srodku, grubosc itp.) Ja kieruję się jedynie wygladem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 http://snowboardowy.com/pl/c/Rekawice/210 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi