bercik 11 Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witajcie, Chciałbym Was poinformować że na koniec września planowane jest przeniesienie na nowe oprogramowanie forum. Zdecydowaliśmy się przenieść forum na IP Board. Obecne forum działa poprawnie ale IPB stwarza znacznie większe możliwość interakcji między użytkownikami i od strony samego skryptu jest znacznie wydajniejsze. Prawdopodobnie będziemy musieli wyłączyć forum na 1-2 dni aby zająć się przekopiowaniem bazy danych. Więcej info wkrótce. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 czyli konta zostana przeniesione , nie bedzie trzeba zakładać nowych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 Zgadza się Posty o ile wiem, tez zostana zachowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 zgadza się, konta zostaną zachowane, posty i tematy również. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 No to czekamy na update forum [ Dodano: |17 Paź 2011|, o 22:26 ] bercik, jak tam, sprawa w toku? Pytanko Dlaczego IPB nie vB? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 a dlaczego vB a nie IPB ? testowałem IPB i bardzo mi sie spodobała funkcjonalność całego skryptu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 W zasadzie jeden jak i drugi skrypt są dobre. Ja dla swojego forum wybrałem vBulletin stad moje pytanie Osobiście uważam ze IPB (tez kiedyś miałem forum na tym skrypcie tylko w starszej wersji) ma duzo ładniejszy design ogólnie całego skryptu niz vB. Ale vB bije na głowe IPB jeśli chodzi o ilośc funkcji/możliwości. Jakby nie patrzeć IPB ma tańsza licencje, więc to jest akurat duzy + W każdym bądź razie czekam na nowa wersje forum! W razie czego sluze pomocą Ppozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 Ja osobiście nie lubię vBulletina, więc cieszę się, że go nie będzie IPB nie testowałem, mam nadzieję, że bardziej przypadnie mi do gustu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek111 0 Napisano 20 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 Dobra zmiana Na pewno lepszy będzie ten niż vb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 No i stało się - odpaliliśmy forum e-snowboard na IPB, co prawda trzeba było czekać cały sezon bo tak się złożyło że w sezonie nie było czasu żaby się tym zająć. Zachęcam do logowania się na swoje konta (dane takie same jak to było do tej pory) i poznawania nowych funkcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Ekhm ekhm calkiem sympatyczny. powiedz mi bercik jeszcze jak sie to ma do owych bledow ktore ipb ostatnimi czasy wywalalo ? sa jakies problemy czy wszystko w miare ladnie funkcjonuje ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 eee...ale co sie dzieje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 narazie żadnych problemów MAtzel nie zauważyłeś że forum działa na innym skrypcie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Ogólnie super Bardzo pozytywna zmiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDSADSD 0 Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 a dlaczego vB a nie IPB ? testowałem IPB i bardzo mi sie spodobała funkcjonalność całego skryptu. _________________ Sonnenbrillen Herren Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi