freestyle 0 Napisano 4 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2007 chcialbym kupic deske moja 1 wczesniej jezdzilem na desce z wypozyczalni no i sie nauczylem mam 156cm wzrostu chce kupic tez wiazania deske freestylowa wiazanie miekkie freestylowe cena do 1200 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2007 Hmm... Przy 156cm wzrostu deska gdzieś 130cm byłaby w porządku. Snowboard, który sobie wymarzyłeś nie powinien kosztować więcej jak 500zł, także ta cena do 1200 nie powinna Cię martwić. Polecam kupić jakiś używany sprzęt. Używany, ale w bardzo dobrym stanie. Ostatecznie jakąś tańszą deskę mało znanej firmy. Mówię to, ponieważ sam się przejechałem kupując sprzęt za sporą kasę. Poszukaj na allegro.pl. Tam można znaleźć naprawdę fajny sprzęt. Tutaj masz deskę w sam raz dla Ciebie >> decha 132cm Tylko nie wiem czy przypadnie Ci do gustu... xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi