BoBeK88 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Co jaki czas najlepiej smarować deskę?I które smarowanie jest lepsze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Najlepiej? Po kazdym dniu jazdy Raz na tydzien wystarczy (przed i po wyjezdzie/sezonie) Ktore? masz na mysli reczna i maszynowe? To reczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoBeK88 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 a jak ze smarami? widziałem w sklepie warto zakupić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 smarowałem Toko oraz BlackStar cos tam ten black star jest zdecydowanie lepszy do konserwacji, freestalu, raili itp. Toko jest szybszy i duzo drozszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoBeK88 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 Ja tylko jeżdżę narazie i murze cos wybrać dobrego. Po patrze i poszukam na stronkach i wrazie czego dam znac co wybrałem :smile: Dzieki za info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi