Magda5678 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Czesc, czy moglbym mi ktos powiedziec czy wiazania VXn 2011 (royal) nadaja sie dla osoby srednio zaawansowanej? Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 a moglabys podac linka ? Kilka elementow (raczej szczegołów) mi sie w nich nie podoba, ale ze zdjęcia moga byc chcialbym zerknac w specyfikacje i ktory rocznik Cie interesuje (link mile widziany) ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda5678 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 http://www.snowboard-online.pl/wiazanie-ride-vxn-royal/ Dzieki za pomoc Jeszce jedno pytanko czy buty http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&strona=251&id=5033 nadaja sie do tych wiazan? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 za 800zł bym ich nie kupił, ale za 400 są ok Co do butów, powinny pasowac, przynajmniej nie slyszalem, by sie ze soba gryzly wiazania ride i buty flow. Radze Ci jednak przymierzyc jakies buty z systemem boa zanim je kupisz (o ile masz mozliwosc), poniewaz bardzo mocno sciagaja punktowo, co (przynajmniej u mnie i paru klientow) wywoluje dosc spory bol w okolicach kostki i goleni, przy probach wyginania sie w nim W skrócie nie dalbym rady w nich nawet raz zjechac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda5678 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 Ok, system Boa mi nie przeszkadza, obecnie tez mam taki system wiazania bucikow i byłam z nich bardzo zadowolnona Nie ma to znaczenia ze buty sa meskie, a wiaznia damskie, bo ktos mi gadal ze moga nie pasowac i sie waham? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 a to prawda... meskie buty sa bardziej masywne, a damskie wiazania bardziej kompaktowe. Jedno w drugie moze nie wejsc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda5678 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 Ok, dzieki za pomoc. Moze uda mi sie przymierzyc buty do wiazan przed kupnem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi