magking 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Witam Chciałbym poznać wasze opinie na temat deski ROSSIGNOL CIRCUIT oraz wiązań której oferuje sprzedawca. Jeśli chodzi snowboard to zacząłem z nim przygodę w zeszłym sezonie. Dane techniczne: Długość: 156cm Szerokość: 24,7 do 25,6 cm Flex: 6/10 Styl: All Mountain/Freestyle Taliowanie: Pojedyncze Promień skrętu: 7,3 do 8,2 m Rdzeń: Wood 5620 Ślizg: Tłoczony, jednolity 3.3 z numerycznym wykończeniem Inserty: 4x4 Top: Błysk Waga: 2400 g Wiązanie Rossignol TRANSAM V1 M/L 2011 HC-C-BASEPLATE: lekka i solidna konstrukcja z nylonu i włókna szklanego Aluminiowe pompki Łyżka kompozytowa I-Back z regulacją rotacji. Bardzo mocne paki i klamry. Flex: 6/10 Uniwersalny rozmiar M/L (rozmiar buta od 41 do 46) z góry THX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Sprzęt bez jakiś oszałamiających technologii :twisted: jednak jak na początek na zjeżdżanie z góry w dół ( deska All Mountain) będzie jak najbardziej ok. Znalazłem taki komplecik w necie nie wiem czy to ten sam sklep który Ty odszukałeś. Jeśli nie to możesz porównać sobie ceny:D http://www.enarty.pl/p/1814/snowboard-deski-rossignol/deska-snowboardowa-rossignol-circuit-model-20102011-wiazania-snowboardowe-rossignol-trans-am-v1-ml-model-20102011/m/506 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Deska jako taka, bardzo prosta, bez szału, na początek ujdzie (snowboardowym rzeczom Rossignola daleko do rzeczy narciarskich), ale wiązania zdecydowanie dobrałbym inne niż Rossignola. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Deska ujdzie, Head ma lepsza deske, nie pamietam jak sie juz nazywała (white?). Wiazania bym zdecydowanie zmienil mozesz zagadac w sklepie czy jest taka opcja, ewentualnie nie brac kompletu, tylko dwie oddzielne rzeczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freeride 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 na początek przygody ze snowboardem jak najbardziej się nadaje:) sam taką miałem przez 2 sezony. Do opanowania podstaw jest w sam raz... ale nic więcej:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek23 0 Napisano 23 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2022 Ja także od takiej deseczki zaczynałem i nawet wytrzymała była stare czasy haha https://boginigypsyqueen.com.pl pieprzyc bez zobowiązań cherry candle video69 angelvip scout69.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi