Bolo8888 0 Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Witam jak w temacie co bedzie lepsze, wygodniejsze, pewniejsze w prowadzeniu. Opinie doswiadczenia mile widziane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Jak dla mnie to K2. Najbardziej przekonuje mnie ich sposób trzymania buta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 K2 - najlepsza konstrukcja, mata tlumiaca tez lepsza niz u innych. Wybór prosty Jedynie waga jakos drastycznie mogą sie roznic, ale nie sadze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad13-1994 0 Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 K2 Chinch CTS 2011- z pewnością lepsze i dłużej ci posłużą.z doświadczenia nie wiem jak tam u nich jest w tym modelu a tak jak matzel podkreślił dobry wybór co o wagi nie przywiązywał bym dużego znaczenia bo to wiązania allmountain jak by chciał lekkie to by zapodał wiązania fs.^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Też osobiście wybrał bym K2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi