ahu80 0 Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 Siemanko, sluchajcie czy ktos z was orientuje sie jesli chodzi o sklepy we Wroclawiu, sa tam trzy : Czerwona Komnata, Parlament i Transfer - Ktory z nim waszym zdaniem jest najlepszy(najwiekszy wybor i kozacka obsluga)? Dzieki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 pytaj kogos z wroclawia, mi tam daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 14 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 Ile razy to jeszcze napiszesz? Może przejdź się sam i ocen skoro już 3x pytasz o to samo i czekasz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 A ten dalej to samo:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 jeszcze jeden jego taki post a moja cierpliwosc sie wyczerpie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 hahaha, rozwala mnie ten gosc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 21 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 jeszcze jeden jego taki post a moja cierpliwosc sie wyczerpie. Mnie to powoli śmieszy :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 21 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 mi to szkoda takich ludzi...jakby nie mogli sami sie ruszyc i ocenic. Spamuja na forum (ctrl + c oraz ctrl + v) gdzie tylko mogą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 21 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 mi to szkoda takich ludzi...jakby nie mogli sami sie ruszyc i ocenic. Spamuja na forum (ctrl + c oraz ctrl + v) gdzie tylko mogą... Często tak, jednakże spotkałem się w większych sklepach z bezczelnym wciskaniem i byciem zwyczajnie chamem gdy klient chce tylko pogadać o sprzęcie i sprawdzić sklep - później aż się nie chce iść do kolejnego. Inna sprawa, że takiego copy&paste bez sensu na 101 forach nie popieram - jeśli już to jakaś ankietka czy coś RAZ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahu80 0 Napisano 24 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2011 jestescie z wroclawia? .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 25 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 jestescie z wroclawia? .... Nie ale dajemy Ci dobrą radę abyś sam poszedł i obadał sprawę - nikt ci tego nie powie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmordin8 0 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Siemanko, sluchajcie czy ktos z was orientuje sie jesli chodzi o sklepy we Wroclawiu, sa tam trzy : Czerwona Komnata, Parlament i Transfer - Ktory z nim waszym zdaniem jest najlepszy(najwiekszy wybor i kozacka obsluga)? Dzieki za pomoc Ten sklep snowboardowy jest najlepszy jesli chodzi o obsługe oraz akcesoria. W centrum przy okazji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi