ADM 1 Napisano 8 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Są święta Wielkanocne,śniegu nie zobaczymy w huy i jeszcze dłużej,a ja już tęsknie za deską,więc pomyślałem sobie o znalezieniu jakiejś alternatywy. Zainteresował mnie mountainboard,ale jest taki problem... ja praktycznie nic o tym nie wiem. Byłbym wdzięczny za różne przydatne linki oraz zdanie tych którzy mieli przyjemnośc jeździć na mountainboardzie,i przedewszystkim-na ile doświadczenie ze snowboardu mi się przyda na mountainboardzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izu-sia 0 Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 chyba mało kto miał z TYM jakąkolwiek styczność :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Hmm tez wiem o tym niewiele ale z tego co wiem to jest to pomieszanie z pomplataniem snowboardu i deskorolki cos ala duza deskorolka z duzymi kolkami rozmieszczonymi sa tam jakies wiazania taki co tylko stopy wkladasz jak w klapki ;] http://www.blogkite.com/pub/blogkite/doudouke/DSC_0147.JPG <-- masz tutaj wyglad takiej deseczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Wiązania można zamocować snowboardowe,i ja chyba tak zrobie... Gorzej będzie ze stanem mojej nogi po całym dniu jeżdżenia w lecie w butach snowboardowych... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 no dlatego zrezygnuj ;] i takie pzrepaski jak tam masz pod odpowiednim katem i ustawieniu ciala nogi nie powinny wychodzic z mocowan ;] tylko wiesz xD ostro sie mozna potorbowac nie ma przyjemnego bialego puchu tylko xD TWARDA BRUDNA GLEBA !! xD i uwazaj na pneumokoki xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Na pneumokoki za stary jestem,na meningokoki zaszczepiony,a do jazdy właśnie już się rozglądam za ochraniaczami na kolana,łokcie i nadgarstki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 No cos ala jak na deske i rolki :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi