thorum 0 Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Witam, mam pytanie czy opłaca się kupować teraz taki zestaw, czy może lepiej jeszcze trochę poczekać na jakieś lepsze okazje? http://allegro.pl/atomic-pivot-rocker-straight-shot-11-z-1868pln-i1488552926.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Jeżeli jesteś zdecydowany na tę deskę to chyba warto,a le w jednym sklepie słyszałem, że dopiero za 2 tyg będą mieli wyprzedaże. Możesz zawsze kontrolować aukcję i jak zostanie jedna deska to się zastanawiaj i kup. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 taniej napewno nie dostaniesz. Deska po kosztach i nikt taniej Ci jej nie zrobi w tym roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 3 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Bierz i się nie zastanawiaj bo TERAZ (nie za tydzień/dwa) są najlepsze promocje. Ja np. dzisiaj kupiłem deskę -35% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 jak juz koledzy wspomnieli. Taniej nie bedzie ( jezeli chcesz ja kupic to kupuj) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 CZyli, że największe przeceny są teraz ? Mam zamiar kupić buty i mam na to cały rok, więc czekać do wiosny lub lata, czy teraz kupować ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 CZyli, że największe przeceny są teraz ?Mam zamiar kupić buty i mam na to cały rok, więc czekać do wiosny lub lata, czy teraz kupować ? Kupuj teraz bo są ostatki w dużych promocjach. Później zostaną tylko jakieś egzotycznie małe/duże rozmiary a wybór marek będzie żaden. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Z butami to jest tam. Jak już nie rośniesz to kup teraz, a jeśli rośniesz to przemyśl o ile większe kupić lub czy nie lepiej się z tym wstrzymać i kupić przed sezonem z tym ze będą pewnie droższe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Z butami to jest tam. Jak już nie rośniesz to kup teraz, a jeśli rośniesz to przemyśl o ile większe kupić(...) To nie jest dobry pomysł - zarówno za małe jak i za duże buty to katorga podczas jazdy ... no chyba, że jesteś na poziomie ześlizgiwania się ze stoku (czego nie widać raczej :mrgreen:) Za duże buty powodują latającą nogę i obtarcia, w za małych (lub za mocno zasznurowanych) narobisz sobie odcisków ...... i już kolejne dni jazdy są katorgą. Jeśli się jest w wieku gdzie szybko rosną stopy lepiej jeżdżąc ten tydzień buty wypożyczyć niż zmieniać co sezon. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi