AnderseN 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Siema , mam prośbę i pytanie. Jakie byście polocili rękawice ? Cena do 200 zł. Rękawice powinne być przedewszystkim ciepłe i wygodne. Możecie wysyłać link i podawać nazwy rękawic. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Ja mam Reusch BIg Air. Rękawice super się spisały, a często czekam na resztę rodziny i miały długi kontakt ze śniegiem co jakiś czas. Posiadają wyjmowane usztywnienie. Polecam nie tylko ten model, ale też firmę, bo nie słyszałem o niej złych opinii. W makro przecenione kosztują chyba 160 zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Rekawice powinne byc nie przemakalne i dosc cieple ! reszta sie tak naprawde nie liczy mi akurat one zuzywaja sie nagminnie wiec nie przywiazuje uwagi na firme Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Ja ci mogę polecić z całym sercem Dakine Frontier - posiadam od tamtego sezonu, kupiłem nówki za ~180zł na Allegro. Jako, że mają gore-tex o nieprzemakalność nie masz się co martwić, są też dość ciepłe. Tutaj masz opinie ludzi o nich: http://www.buzzillions.com/reviews/men-dakine-frontier-glove-reviews Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dodgers 0 Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Witam, podpinając się pod temat chciałem zapytać o rękawice Dakine Scout. Zastanawiam się nad zakupem. Na oku mam dwa modele (podany wyżej Scout) oraz Frontier. Miał ktoś do czynienia z Dakine Scout jeśli tak proszę o opinie. Na które się zdecydować, które będą lepsze ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Dakine Scout - mialem stycznosc i moge je polecic , ciepłe , nieprzemakalne (chociaz gdy ktos sie uczyc to wszystkie przemokna) , material do przetarcia googli , usztywniane. Całkiem ciekawy model godny zakupu , a tych drugich to nie znam i nie moge polecic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Frontierow nie mialem w rękach ani nie mialem okazji macac. Co do Scout to mogę potwierdzic, ze to kawal dobrej rekawicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi