pasieq 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Siemanko. Jutro jade na ten wlasnie stok. Moje pytanie brzmi (dla tego co byl, lub wie) czy jest tam przynajmniej jakas hopa lub pcv? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Niestety nic w tym stylu raczej tam nie ma, ale stok bardzo fajny :wink: zapomniałem dodać, że przy zjeździe z wyciągu jest pare uniesień, na których przy odrobinie chęci da się co nieco uskoczyć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 to może da sie cos tam usypac ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 to może da sie cos tam usypac ? Obecnie raczej nie ... gdyby był puch może tak. Po za tym z pod oka na to patrzą wszędzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic-ja 0 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Mam pytanie, czy to jest trudny stok i czy jest dużo lodu ? Może się kiedyś tam wybiorę, jak jest fajnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 byłem tam dzisiaj. bylo troche lodu, moim zdaniem stok nalezy do trudniejszych, ale nie az tak. pod stokiem jest hopka wiec jest elegancko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic-ja 0 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Dziękuję za odpowiedż, to chyba tam się wybiorę. :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardinas 0 Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 jeszcze nie byłam, ale chciałbym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi