alien1987 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Witam jadę do Krakowa będę miał czas na sklepy , wiem że można w krakusie wiele butów kupić, ja będę miał jakieś dwa dni na znalezienie buta dla siebie więc może ktoś zna sprawdzone dobre sklepy z dużym wyborem butów ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 3STYLE http://www.sklepsnowboardowy.pl Sam co prawda nie miałem przyjemności odwiedzenia tego sklepu, aczkolwiek wiele pochlebnych opini o tym sklepie słyszałem... :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien1987 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 hehe nawet nie zwróciłem uwagi mam deskę z tego sklepu ;-P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 np na Czyżynach jest sklep exisport z dobrymi butami np 32 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Do tego Backflip na Balickiej 93 I oczywiście cool-sport'y np Loretańska (przy rynku). Jeśli byś kupował coś nie przecenionego - TARGUJ SIĘ!! Ja w cool sporcie na butach urwałem 50zł (10%). W ostateczności inter-sport w galerii Krk. Ogólnie to tam drożyzna, ale może akurat coś Ci spasuje z przeceny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SnowandSurf 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 3Style z czystym sumieniem, jeżeli chcesz dostać parę profesjonalnych rad, nie plując profesjonalnymi słowami, a dostając dobrą dawkę wiedzy, to śmiało odwiedź sklep. Poza tym masz parę innych do wyboru, ale tu skupiłbym się najbardziej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 @up z tym że jest to jednak drogi sklep. Przynajmniej tak było na przykładzie butów Burton Invader które kupowałem. W 3style kosztowały 510zł i zapytałem jaką mi dadzą zniżke, a dziewczyna powiedziała, że to już jest bardzo dobra cena, no za 500zł mogą sprzedać a i tak niechętnie te 10zł opuściła. Poszedłem do cool-sport'u na Loretańskiej. Kosztowały 500zł zapytałem jaki rabat mi mogą dać i bez problemu dostałem upust 10% tj. zapłaciłem 450zł. Na allegro w tym czasie te buty były w cenie ok 470zł z przesyłką. Jak już Ci spasuje jakiś model to pochodź, podzwoń po innych sklepach zobacz jaką mają cene. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi