bercik 11 Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 Alo, Jeśłi macie informacje na temat powstających snowparków w Polsce a nie ma ich opisanych na stronce to byłbym wdzięczny za dostarczenie jakiś informacji. Albo jeśli nastąpiły jakieś zmiany w snowparkach to również byłbym wdzięczny za info:) Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 nie wiem czy piaslam juz o tym czy nie. Ale powstal snowpark w LEsku na Weremieniu. Nie jest to taki bardzo porzadny, ale spoko ;] wiecej info na stronie http://www.ngs.bieszczady.pl/gdzie.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 Nio pisałaś już jakiś czas temu w newsach:) i właśnie przygotowuje opis tego snowparku tylko że potrzebuje kilku fotek ale już w tej sprawie wysłałem maila:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 byłam tam miałam porobic fotki, ale nie robilam ze wzgledu na to ze bylo tam w snowparku b.malo sniegu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2006 następnym razem jak będziesz to porób bo to zawsze sie sprzyda:) Właśnie opisałem i dodałem wczoraj dwa nowe opisy snowparków:) jesio musze opisać ten 4bramps tylko nie wiem narazie jak jest wyposażony Może wiesz Ifi ?? albo ktoś z pozostałych odwiedzających to forum ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mari 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 www.zerostopni.pl - jeszcze w budowie... Park znajduje się w miejscowosci Laskowa ok. 40km od Krakowa w strone Limanowej... W parku znajduja sie: rura prosta pojedyncza 4m rura prosta podwojna 6m box prosty 6m quater wysoki 3m hopa( w przebudowie) transfer ok 5m... Pozdro... strona zastepcza www.custom4board.fc.pl Zapraszam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 No wlasnie szukalem tych informacji i na tej stronce zastepczej nic nie moglem znalezc ale dzieki za info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 10 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2006 w korbielowie powstaje drugi rok z rzędu zaj****y snowpark o wysokiej renomie... dopuszczony do różnych zawodów o wysokiej randze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 11 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 aaa no z korbielowem to sie zgadzam. Tylko jak dla mnie to mogłyby tam być troszke większe hopy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 11 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 http://www.maltaski.pl/main_popup/snowpark.html tu jest link do tego co powstało w Poznaniu...nic szczegolnego ale jezdzic sie da... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2006 dzieki za linka:) No nawet spoko z tym że ta cena trzeba sie wykosztowac niezle :/// Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 14 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Snowpark nie jest taki zły, ale za ta cene to powinno byc jakies cudo normlanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 14 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Poznań - drogie miasto...niestety... ale z karnetami robie wała...kupuje bilet na 30 min po czym podchodzę i jestem kolo 3 godz zawsze :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 15 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2006 przynajmniej nie wjeżdża tam każda byle ciota na nartach i sie bawi w małysza bo czym zalicza glebe na ryj albo jakis dziad co sie zabije i potem snowpark zamykają bo jest niebezpieczny xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 15 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2006 Czyli płaci sie tylko za wyciag czy za wejsciowke ? no a JackieL ma racje, przynjamniej nie wjezdzaja tam niepożadane osboy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Siema wie ktos moze jaki jest najblizszy Krakowa SNOWPARK ?? :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Ustroń, Wisła. To najbliżej Krakowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 no a może jeszcze ten w Myślenicach ?? Lion Park Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 Aaaa... Tak, tak. W sumie niewiele o nim słyszałem, więc jakoś tak mi do głowy nie przyszedł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 2 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 A morze macie jakieś foty tego Lion Park`u bede wdzieczny. J:!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 5 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Nidecker... Stary, nie chce być nieuprzejmy (powaga), ale że tak powiem rozpie*dalasz mnie swoimi wypowiedziami. Poziom Twojej pisowni stoi mocno poniżej poziomu mojego młodszego brata (11 lat), angielszczyzną również popisać się nie możesz. No, ale dobra... to w sumie nie ma wielkiego znaczenia, może Ci się nie chce uczyć, albo ch*j wie co jeszcze. Najgorsze jest to, że albo jesteś mega pierdoła, albo frajer, któremu trzeba wszystko podsunąć pod dupsko, bo samemu się nie chce... Czy mamy jakieś foty Lion Park'u? Tolerowałbym to pytanie, gdybyś raczył chociaż poszukać. Wpisujesz w google.pl Lion Snowpark i wyskakuje Ci jako pierwsze lionpark.pl , a skoro to oficjalna strona snowparku, to chyba oczywiste, że znajdzie się tam galieria no nie? Teraz czas, abym poparł swój wywód odpowiednią argumentacją: Wpis w google.pl Lion Snowpark: tutaj Oficjalna strona parku: tutaj Galeria-dostajemy się do niej z odnośnika na LionPark.pl: tutaj Na koniec tej krytyki powiem tylko, że je*ie mi to wszystko pozerstwem w ch*j. Zaznaczam, że nie chciałem być nieuprzejmy i jeśli Cię uraziłem, to przepraszam. Jeśli nie zgadzasz się z moimi poglądami to zapraszam do dyskusji na ten temat. Pozdrawiam! :* J: Musiałem troche ocenzurować ;P jed: Ech... i moja wypowiedź straciła swoją "duszę". Jak mogłeś... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi