monika19969 0 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Warto używać ręczne ostrzałki do krawędzi? Może ktoś używa? Prosiłabym o opinie :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 ostrzenie krawedzi to dosc prosta sprawa. sam czasami ostrze krawedzie wlasnorecznie ( lecz nie ukrywam ze naostrzenie w servisie zajmuje o niebo mniej czasu ) glowna zasada ostrzenia krawedzi jest ustawienie dokladnego kata w ostrzalce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaja45 0 Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Warto używać ręczne ostrzałki do krawędzi? Może ktoś używa? Prosiłabym o opinie :grin: Warto ostra krawędź to podstawa. Serwis deski nie jest trudny wymaga trochę czasu, miejsca, chęci i pewnych akcesorii (narzędzi) co do ostrzenia - ostrzałki lub kątownika z określonym kątem, co do ostrzałki więcej tutaj jaka ostrzałka do snowboardu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 sam nie używam bo zawsze daje do serwisu , ale wiem ze serwis samemu jest nie trudny i mozna sie w to bawic , jezeli masz sprzet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 jesli serwisuje sie deske kilka razy w sezonie warto zainwestowac. Ale dla dwoch serwisow, jest to nie oplacalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaja45 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 jesli serwisuje sie deske kilka razy w sezonie warto zainwestowac. Ale dla dwoch serwisow, jest to nie oplacalne Jak pomnożysz te dwa serwisy przez sezony to już się robi ładna sumka, najtańsza ostrzałka to wydatek rzędu 30-50 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 30-50 za ostrzalke, ok smar 50zl na 4-5 smarowan (kostki toko) zelazko 200zl cyklina 20-50zl Serwis 50-60zl i do tego okolo 40-60 minut na serwis jednej deski w domu Jesli robi sie dwie naraz, to czas pracy wydluza sie moze o 10 minut (w miedzy czasie jak na jednej stygnie wosk, to druga sie cyklinuje) Odpowiadałem wtedy na post AnderseNa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaja45 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 30-50 za ostrzalke, oksmar 50zl na 4-5 smarowan (kostki toko) zelazko 200zl cyklina 20-50zl Serwis 50-60zl i do tego okolo 40-60 minut na serwis jednej deski w domu Jesli robi sie dwie naraz, to czas pracy wydluza sie moze o 10 minut (w miedzy czasie jak na jednej stygnie wosk, to druga sie cyklinuje) Kwestia taka, że chodziło mi o ostrzałkę, więc sam wydatek 50 zł (kiedy koszt serwisu krawędzi to wydana suma około 20 zł lub więcej). Odpowiadałem wtedy na post AnderseNa Tak wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi