ADM 1 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 -.- NIe chodzi tyle o wygląd,co o wygode,napewno lepiej by się jeździło w podkoszulku niż w kurtce no... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 Oh... Wygodniś. ^^ Mnie tam nie motywuje możliwość wygodnej jazdy. Raczej radość z tej jazdy, możliwość świetnej zabawy na powietrzu no i pasja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 Wygoda to dodatek,to chyba logiczne że przedewszystkim chce pojeździć na desce,nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 Hymmm... Nieco inne wnioski można wyciągnąć z Twoich poprzednich wypowiedzi. Mi podczas jazdy nie przeszkadza zimno, wiatr, ból, zmęczenie, czy mokra dupa. Wtedy myślę zupełnie o czymś innym niż wygoda. Cieszę się możliwością śmigania, a nie grymaszę, że jest mi zimno, że muszę zapierdalać pod górę z dechą na plecach. No, ale to jest Twoje zdanie, masz do niego prawo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2007 Jezu,ja się chyba pochlastam zaraz... JAk jeżdże to też nie narzekam ani na mokra dupe,ani na potłuczenia,ani na zimno,ale jednak fajnie było by choć raz pojeździć i bez tych czynników,to chyba logiczne że najważniejsza ma być w tym wszystkim frajda z jazdy... ręce opadają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2007 Ręce to opadają po Twoich wypowiedziach. ^^ A pochlastać się możesz... I tak jest mi to obojętne. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziomeczkaa1 0 Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 ojej, widze ze temat bardzo stary, no ale sprobuje moze ktos sie odezwie wiec, szukam kogos kto jezdzil/jezdzi, zna sie na tym choc troszke i moze pomoc 20.04 - 22.04 w Karpaczu odbedzie sie EveryBoardFest , czyli festiwal na ktorym maja sie pojawic wszelkiego rodzaju deski (snb, freeb, longb, skate, riverb itd...) : zawody, pokazy itd chcemy rowniez zaprezentowac SANDBOARD, ale jak do tej pory niestety nie znalezlismy w tej dyscyplinie osob ktore moge przyjechac pokazac o co cho itd ktos chetny? wiecej info na temat festiwalu : www.everyboardfest.pl albo: kamila.chmielinska@everyboardfest.pl pzdr! :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi