ADM 1 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Mam pare pytań: po pierwsze:jak się nazywa sport w którym jeździmy deską snowboardową (wogle to jest to deska snowboardowa,czy coś podobnego?) po wydmach piaskowych? po drugie:w jakich butach się jeździ w tym sporcie? Bo chyba nie normalnych snowboardowych po trzecie:co ogólnie sądzicie o tym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Fajny pomysł poza sezonem :mrgreen: Ale czy w polsce da się uprawiać ten sport?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 To jest sandboard. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 No cóż... Jakieś wydmy na pomorzu są,ale albo pod ochroną,albo małe... Mamy jeszcze Sahare xD (szkoda że jak tam byłem to jeszcze nie marzyłem nawet o jeżdżeniu na snowboardzie) edit:myslałem że pewnie będzie się nazywać sandboard,ale nie byłem pewien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Ale upadek na takiej wydmnie to muszi być nieprzyjemne :???: Pełno piachu w spodniach i nie tylko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Dodajmy-nagrzanego piachu Ale dalej ciekawi mnie w jakich to się butach jeździ,bo przecież nie w tradycyjnych snowboardowych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 W sandałach hehehe :mrgreen: http://sunvalleysurf.com/images/SandAndres.jpg chyba bez butów sie jeżdzi :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Czemu mam dziwne wrażenie że to na obrazku to jest surfing,a nie sandboard? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Rzeczywiście dziwne :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 sandobordin można uprawiać w wielu miejscach w europie i australii, a najlepiej of coz w afryce można jeźdźić na normalnych deskach snowboardowych z tym żę ślizg mocno sie niszczy (ziarenka pisku... :/) ostatnio w focusie był o tym całkiem fajny artykuł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 A istenieje chociaż jeden ,,stok" na takich wydmach? Bo nie widzi mi się w 30 stopniowym słońcu dźwigać deske ileś metrów pod góre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Jasne, jest orczyk.... _._ [ Dodano: Sob Mar 10, 2007 2:56 pm ] Czemu mam dziwne wrażenie że to na obrazku to jest surfing,a nie sandboard? Andres haciendo sandboard en la playa del Pinar. Ta.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Poważnie się pytam z tym stokiem Sport ten uprawia jakiś promil ludzkości,więc powinien być chyba chociaż jeden na całym świecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 nie pamięam dokładnie ale we francji albo w maroko jest gdzieś ośrodek sandoboardowy, czyli jakiś hotelik, orczyki itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 O-do francji albo maroko z chęcią bym się wybrał,sandboard,kiteboard,wogle czyste morze,słońce,turystki... Wiem gdzie pojechać na wakacje jeśli kiedyś będę bogaty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Hehe... ADM, a wiesz, że zachodnie wybrzeże Francji, to jedne z najbardziej zanieczyszczonych wód? xD Naturalnie Morze Śródziemne to już inny świat. Co do orczyków sandboardowych... Jasne, że są! Pewnie jest jakaś buda z drewna, w której silnik od traktora imituje orczyk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Nie,nie wiedziałem o tych zanieczyszczeniach A co do jakości wyciągu-ciul z tym,ważne żebym nie musiał zapierdalać w 30 stopniowym upale z deską pod pachą/na barkach ileś metrów pod góre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Nie ma to jak zapał, radość z jazdy i pasja! Powiedz mi, synku... xD Co Cię motywuje do jazdy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Możliwośc jazdy na desce w luśnych ubraniach i nie marznięcie jednocześnie,a w dodatku możliwe nie tylko w zimie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Pytałem o ogólną motywację od jazdy. No, ale nieważne... Słaba ta motywacja, skoro nie chce Ci się włazić pod górę. ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Możliwośc jazdy na desce w luśnych ubraniach Jeździsz na desce dla luźnych ciuchów...? :x Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 lol? Co jak co ale kurtka snowboardowa jest troche ciężka,a pod tym jeszcze polar,podkoszulek itp. O wiele fajniej pewnie jeździ się w samym podkoszulku,albo i bez niego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2007 Dobra, nieważne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tOny 0 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 JackieL, wiem co ci chodzi po glowie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 No, co? Po prostu ADM nie lubi źle wyglądać... ^^ Dba o swoją reputację... ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi