pasieq 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Dzien dobry dobry wieczóóóóór ! Mam 2 pytania ! Więc: 1.Jak prawidlowo zrobic 180 ! Czy podniesc obydwa konce deski i poprostu sie obrocic, czy tak jak ollie, czyli pierwsze nose, potem tail do gory. 2.Jak zrobic 180 z tail manuala, bo ni chu chu nie ogarne ;D Z góry dziękówa ! Big up ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 @ 1 . - jak ollie ( wyzsze wybicie) -nie wyobrazam sobie podniesienia nose i tail jednoczesnie @ 2. - sprecyzuj dokladniej pytanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 1. Ja dam rade 2.No bo jade na tailu prosto i nie wiem jak sie wybic i zrobic spin, poprostu nie dam rady . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 odnośnie 180 z punktu 1 to zależy tez gdzie to chcesz zrobić, czy jadąc po stoku czy normalnie na hopie, bo jadąc po stoku można zrobić wybijając się z obu nóg, z nose'a i robiąc ollie. Na hopie to najlepiej i najbardziej stylowo i najwyższy lot będzie wykonując to tak jak z ollie. odnośnie drugiego to nei próbowałem jeszcze wiec nie powiem ale dać sie da bo widziałem gdzieś na filmikach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 16 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Ok, dzieki . Tez wlasnie widzialem ze sie da i chcialbym sie tego nauczyc ;d, malo tego . w niedziele widzialem z 360'tka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi