addyss 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 chodzi dokładnie o te z zestawu: http://www.emisurf.pl/index.php?products=product&prod_id=805&PHPSESSID=4b428eaf0b26dbd9cdad910640fc5dd5 normalnie myślałabym nad jakimiś drake'ami, ale tylko na tej stronie mogę dostać i buty które mnie interesują i deskę, która niestety jest w zestawie z wiązaniami już. warto brać, czy szukać dalej? dodam, że już pierwszych kilka wyjazdów mam za sobą i wiem, jak źle się jeździ na słabo trzymających albo niedopinających się wiązaniach :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 wg mnie to wiązania straptec moze by były godne polecenia ale osobie która dopiero zaczyna przygode z deską i nie ma dużego hajsu. Wiązania typowo bardzo proste, bez żadnych ciekawych rozwiązań. Osobie która już jeździ raczej bym ich nie polecał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addyss 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 czyli jednak. dziękuje:) przygodo z szukaniem witaj ponownie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien1987 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 a ja mam wiązania straptec razem z deską voelkl dash jestem z nich bardzo zadowolony - zaczynam przygodę z deską ;-) jeżdżę już cały sezon spisują się dobrze ( nie mam też za dużego porównania) ale na pewno lepsze od atomicków ( nie podam modelu ), paski mocne ale zarazem miękkie do zakładania , pompki nie zamarzają nie puszczają łatwo się odpinają, wytrzymałe i mocne może mało bajerów czy regulacji ale dla mnie są super ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SnowandSurf 0 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 chodzi dokładnie o te z zestawu: http://www.emisurf.pl/index.php?products=product&prod_id=805&PHPSESSID=4b428eaf0b26dbd9cdad910640fc5dd5 normalnie myślałabym nad jakimiś drake'ami, ale tylko na tej stronie mogę dostać i buty które mnie interesują i deskę, która niestety jest w zestawie z wiązaniami już. warto brać, czy szukać dalej? dodam, że już pierwszych kilka wyjazdów mam za sobą i wiem, jak źle się jeździ na słabo trzymających albo niedopinających się wiązaniach :razz: Straptec należą do tych tańszych wiązań, ale to nie oznacza, że są słabe. Alupompki, chowane strapy, więc nie są złe. Ogólnie konstrukcja bardziej prosta, podstawowa, dla 'jedno-trzysezonowców'. Cena jest w porządku. Osobiście widziałem wiele osób z tymi wiązaniami, i nie słyszałem raczej złych słów na ich temat - oczywiście, w granicach zaawansowania jazdy wymogi wzrastają, więc tego tu nie wliczam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi