bercik 11 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Widząc że wielu z Was upodobało sobie naklejki Kiss My Tail postanowiłem przenieść ten projekt na koszulki ... i oto są ! Dostępne w rozmiarach S,M,L,XL,XL i XXXL. Dla stałych użytkowników forum koszulka za 20 PLN ! Będzie też można je dostać za prace na rzecz portalu ale o tym w najbliższym czasie. Chętnych prosze o kontakt na PW albo gg Rozmiarówka (rozmiar, szerokość , długosć) S (50cm, 69cm) M (53cm, 72cm) L (56cm, 74cm) XL (59, 76cm) XXXL (65cm, 80cm) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Za*ebiste ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 jakie prace ? admini, junior admini i moderatorzy tez dostana ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Matzel dla Ciebie za czynny udział w życiu forum i pomoc w wyborze sprzetu koszulka za free Podaj mi na PW adres. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott16 0 Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Fajna koszulka :wink: z chęcią chciał bym ją nabyć :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 nie widzę przeszkód napisz do mnie na PW albo GG a podam ci dane do przelewu itd:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 okurva ja też chcę;D jak jeszcze masz naklejki to bym też wziął;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 no nie ma problemu naklejki gratis do koszulki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellox 0 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 A co na tyle koszulki? ;> bo rozumiem, ten napis tylko na przodzie ;> w sumie takie napisy są zawsze z tyłu z tego co się orientuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 na tyle nie ma nic, z tego co ja sie orientuje to takie duże loga sa przeważnie z przodu , z tyłu bywają małe loga (u góry) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weralf 0 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 haaaa, świetne mam na desce wlepke z kiss my tail więc koszulke też chętnie nabędę ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellox 0 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 w sumie... łotewa bierę jedną! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 ja juz swoja kozacka koszulke mam ;D a to przy okazji, co mozna zrobic z naklejkami http://matzel.fotosik.pl/albumy/818437.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 matzel jest słit focia i dwa blaty na ścianie Będzie też można je dostać za prace na rzecz portalu ale o tym w najbliższym czasie. Bercik moze cos wiecej o tym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 a to przy okazji, co mozna zrobic z naklejkami Bardzo podobnie mam oklejony swoj "nocnik" - nie zmiesci sie juz zadna wlepa na nim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Będzie też można je dostać za prace na rzecz portalu ale o tym w najbliższym czasie. Bercik moze cos wiecej o tym? Miejmy nadzieję, że bercik nie myśli o czymś na styl chip.pl bo to zabije ten portal. Jeśli będzie to na zasadzie zbierania jakiś punktów za komentarze, posty itp to się zrobi drugi onet Na chip`ie zrobili w ramach promocji a teraz opanować tego nie mogą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Miejmy nadzieję, że bercik nie myśli o czymś na styl chip.pl bo to zabije ten portal. Jeśli będzie to na zasadzie zbierania jakiś punktów za komentarze, posty itp to się zrobi drugi onet Na chip`ie zrobili w ramach promocji a teraz opanować tego nie mogą. nie wiem co dokładnie jest na chip.pl ale generalnie to chodzi mi po prostu o prace na rzecz portalu. CZyli np ktoś dostarczy jakieś fotorelacje z zawodów bo akurat będzie gdzieś pobliżu to bedzie mógł dostąc koszulke, albo napisze jakiś ciekawy i dokładny opis jakiejś miejscówki gdzie był i który będzie mógł być w jakiś sposób pomocny innym to również będzie mógł dostać koszulkę, w skrócie planuje nagradzać za coś konkretnego co w jakiś sposób przyczyni sie do rozwoju serwisu. Szczegóły jeszcze musze obmyśleć. Jeśli ktoś by planował na stałe pomagać przy newsach to tutaj na pewno pomyśle o czymś większym niż koszulka. Mysle że porostu byłyby to jakieś rzeczy ze sklepu jeśli dana osoba będzie sie wywiązywała z "obowiązków" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Jesto to bardzo dobry pomysł i nie sądzę , żeby powstał z tego drugi onet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Jesto to bardzo dobry pomysł i nie sądzę , żeby powstał z tego drugi onet O ile gratisy będą przyznawane ręcznie za pisanie dla portalu itp a nie z automatu za jakieś punkty to się nie zrobi, bo nie będzie nabijactwa dunrego :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 nie no wiadomo ze nie z automatu bo nie bede przyznawał prezentów za jakiś szit zrobiony na odwal się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 muszę napisać, że koszulka jest zajebista, naklejki też. ale największego plusa przyznaję za niewypstrykaną folię bąbelkową;p dzieki i pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 ach ta folia... ona czyni jednak cuda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Fajna koszulka. Pewnie sobie zamówię, ale już nie teraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maryska 0 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 koszulka bomba i dzięki za extra wlepki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 koszulka dotarłam wypas :cool: dzięki Bercik :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi