ultimatekat 0 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Siemka, proszę o pomoc w poszukaniu dechy. Moje parametry to: - wzrost: 200 cm - waga: 95 kg - numer buta: 47,5 - budżet: około 1600 zł - przeznaczenie: all mountain ( 3 sezon, póki co jazda na przygotowanych stokach) Znalazłem 3 deski: - Flow TheRythm Rental 2010 - Nitro Prime Agent Wide 2011 - Flow Merc Black 2011 Będę wdzięczny za opinię odnośnie 3 wyszukanych przeze mnie modeli. Interesuje mnie również Wasze zdanie na temat długości deski odpowiedniej dla mnie (165W ?). Jeżeli chodzi o wiązania to nie mam pojęcia co byłoby dla mnie dobre. Mam jednak duże buty i rozmiar XL musiałby 'obsługiwać' rozmiarówkę większą niż mój rozmiar buta. Pozdrawiam, licząc na odzew. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 jesli chodzi o dlugosc, im wiecej tym lepiej Deski sa na podobnym poziomie i ciezko mi pokazac jakies roznice miedzy nimi. Pewnie roznia sie camberami, ale nie znam sie na camberach flowa i nitro ale z kazdej deski powinienes byc zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatekat 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Dzięki za odpowiedź, ostatecznie zdecydowałem się na Voelkl Dice RC '11 162. Deska trochę krótka i zdecydeowanie nie sticte AM, ale po poradach uznałem że to najlepszy sprzęt w odpowiedniej cenie dostępny dla mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 no nawet bardzo krótka długość idealna na jibby ale do agresywnej jazdy czy w ogóle do jazdy to może być ograniczająca pod kilkoma względami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi