StaSZek 0 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Cześć! 1. Jak ustawić wiązania względem szerokości deski chodzi mi o odległosć od krawędzi. Czy ma to jakieś znaczenie jeśli tylko but nie będzie charował o śnieg? Przednie i tyle wiązanie powinienem ustawić tak samo czy inaczej (krawędź-wiązanie-krawędź) ? 2. Czy mając 183cm wzrostu, deska 154cm ustawienie wiązań na środkowych insertach jest ok? -- Pozdrawiam StaSZek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 StaSZek, wiazania ustawiasz tak , zeby czubek palcow i pieta byly mniej wiecej w tej samej odleglosci od krawedzi ( oczywiscie dochodzi tutaj czynnik taki jak kat ktory sobie ustawisz na "talerzu") Przednie i tyle wiązanie powinienem ustawić tak samo czy inaczej (krawędź-wiązanie-krawędź) ? to zalezy w jakiej pozycji jezdzi ci sie najlepiej. wiekszosc riderow jezdzi na "kaczke" ( sam tak naprawde decydujesz o katach wiazania przedniego i tylnego) Czy mając 183cm wzrostu, deska 154cm ustawienie wiązań na środkowych insertach jest ok? powinienes ustawic wiazania w mniej wiecej takiej samej odleglosci co szerokosc barkow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Tu masz filmik jak ustawiać wiązania może ci pomoże ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 11 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 to zalezy w jakiej pozycji jezdzi ci sie najlepiej. wiekszosc riderow jezdzi na "kaczke" ( sam tak naprawde decydujesz o katach wiazania przedniego i tylnego) Chodziło mi o ten sam aspekt co w pierwszej części pytania nr 1, ale odpowiedź już wywnioskowałem z tego co na nie odpisałeś Dzięki za pomoc I oczywiście plusik leci edit: @up Dzięki Zapomniałem o snowprofessor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi