Extrabot 0 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Zamierzam poćwiczyć w snowparku, raile, boxy, kickery to będzie mi potrzebne do ćwiczeń, dlatego też zamierzam się wybrać do czarnej góry. Ale mam kilka pytań. Muszę kupić osobny karnet na snowpark mimo, że mam całodzienny na wyciągi? Jak wspomniałem, zamierzam ćwiczyć - co równa się z częstymi upadkami czy jest jakiś rejon przeznaczony dla początkujących, aby po prostu nie przeszkadzać innym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 10 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Nie musisz, pytałem ich o to - dowolny karnet upoważnia do jazdy na parku. Co do stref to nie ma jakoś ściśle wydzielonych ale przeszkody są tak rozmieszczne, że strefa pro oddzielona jest od newbie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawuel 0 Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Mnie nie udało się ani razy wjechać na snowpark (w tamtym roku), zawsze coś przygotowywali, ratrakowali, teren był odgrodzony i nikt nie śmigał, ale jak ktoś ma świeże info to wysłucham pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Więc świeże info to teraz zamknięte bo nie ma śniegu Ale w tamtym roku z tego co sobie przypominam raczej park był otwarty tylko czasem chyba orczyk przy parku nie trybił, ale można było podjechać tym obok. Mogłem coś przeoczyć bo wtedy warun zacny był na las więc dla mnie park nie istniał No chyba, że mylimy tamten rok, a tamten sezon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi