pietru11 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Witam, mam ferie 14 lutego i chciałbym na całe 2 tygodnie wyjechać na jakiś obóz. Najbardziej bym chciał w Polsce bo jeżdżę dopiero 2 sezon i nie jestem jeszcze wystarczająco doświadczony. Najczęstsza spotykana kategoria wiekowa to 13-18, bo są jeszcze dzieciaki. Szukałem obozów na zimowiska.com i zimowisko.com, ale tam nic nie ma. Jak są to nic nie piszą, albo na zdjęciach są same dzieci. To będzie pierwszy mój taki wyjazd, jak ktoś był na takich obozach to proszę, opowiedzcie coś o nich. Najważniejsze jest dla mnie, żeby było dużo jazdy. Najbardziej się boję, że będzie jakieś zwiedzanie, albo będą same dzieci. Doradźcie mi gdzie pojechać, bo czekałem cały rok na ferie i teraz chcę się wyszaleć na stoku. Niestety nie jestem jeszcze pełnoletni. Pozdrawiam ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Hmm ... ty tydzień przed feriami chcesz coś rezerwować w okresie feryjnym? o_0 Takie rzeczy załatwia się minimalnie miesiąc-dwa wcześniej. Teraz ew. możesz załatwić coś co zawiera nocleg+przejazd - wszystkie obozy ze szkoleniami są dawno wykupione. p.s. Zmień podejście - skoro masz jeszcze ferie to nie masz więcej jak 19 lat a więc do "dzieciaków" również się zaliczasz - na takich obozach nie ma dzielenia się na roczniki - to nie szkoła. Na luzie stary ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 nawet mniej niz 18 teraz to juz "po zawodach". Wszystko wykupione itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Jedynie gdzie jeszcze można to ew tutaj: http://www.ois.pl/category/Slowacja,ferie ale to bez szkolenia itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Reaktywacja wątku Co proponujecie na rozpoczecie sezonu w listopadzie-grudniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krushyna 0 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 STUDENT TRAVEL zaprasza na białe szaleństwo w Livigno! Cena FIRST MINUTE do końca września od 899 zł!! W cenie wyjazdu 7 noclegów w wybranym wariancie zakwaterowania 6 dniowy SKI PASS Przejazd komfortowym autokarem Apres ski, wspólne imprezy Codzienna opieka instruktorów SKI / SNB na stoku Strefa wolnocłowa Terminy 25.11 - 04.12.2011 02.12 - 11.12.2011 09.12 - 18.12.2011 SZCZEGÓŁY: Białe szaleństwo w Livigno! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Uwielbiam określenie "komfortowy autokar". A co dokładnie się za tym kryje? Ja mam inną ofertę na oku, ale zobaczymy, czy uda Wam się mnie przekonać. Strefa wolnocłowa w ofercie? Za to chyba się nie płaci- to wartość dodana do tej lokalizacji. Jaki zakres opieki instruktorów oferujecie? Co kryje się za "apres ski i wspólnymi imprezami"? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi