mcone1 1 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 witam mam pytanko orientuje si ę ktoś i może polecić jakąś miejscówę gdzie warunki teraz dopisują? coś blisko i nie za drogo:))) miałem jechać do szklarskiej ale tam trasy pozamykane bo niema warunków:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 coś blisko i nie za drogo? :mrgreen: z Ustki to już chyba jeden ch...w które miejsce w górach przyjedziesz :wink: chyba że jakieś sztuczne górki w środkowej Polsce;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sttachu 0 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 są jakieś stoki blisko szklarskiej? albo jezdza busy ze szklarskiej do karpacza czy zielenca badz gdzies do czech na stoki? mam zarezerwowany pokoj od środy myślę ze może nie będzie tak źle w tej szklarskiej byle by wyciągi chodziły;/ na stronie szrenicy pisze ze trasy pootwierane ale wyciągi nie chodzą może ktoś napisać o co chodzi? poco niby trasy sa pootwierane jak nie idzie tam wjechać?:| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Hmm może nie blisko ale w okolicach krynicy wszystko działa, temp -3/-7 We wtorek ma się tam ocieplić do +3 ale później cały czas już minusowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 ja dzwonilem do gopru w szklarskiej i mowia ze halny przywial i ogolnie to jest lod nie snieg i nie nasniezaja:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 w szklarskiej i karpaczu jest jedna wielka bieda, infrastruktura pozal sie boze...po 20 latach powstało jakieś nowoczesne krzesełko w szklarskiej, ale jedno krzeslo to niewiele. Polecam Ci Białke Tatrząńską, bliżej Szklarskiej jest Sienna i ośrodek Czarna Góra (www.czarnagora.pl) Tam warunki są nadal bardzo dobre. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Apstrahując - dziwisz się, że infrastruktura z przed 20 lat? Eko-terroryści i biurokracja robi swoje - koronnym przykładem są inwestycje na nosalu. Jak tak dalej pójdzie to polacy będą robić promocje i konkursy żeby ktokolwiek chciał przyjechać do ośrodka po naszej stronie zamiast nadłożyć kilkadziesiąt kilometrów i mieć gondolkę/nowe krzesło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sttachu 0 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 da rade ze szklarskiej jakoś dojechać do Spindlerov Mlyn albo Jańskie Łaźnie ? chodzą tam może jakieś busy czy co kolwiek żeby się dostać? od środy jestem z szklarskiej i chciałbym pojeździć a niestety do szklarskiej jadę pociągiem;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 da rade ze szklarskiej jakoś dojechać do Spindlerov Mlyn albo Jańskie Łaźnie ? chodzą tam może jakieś busy czy co kolwiek żeby się dostać? od środy jestem z szklarskiej i chciałbym pojeździć a niestety do szklarskiej jadę pociągiem;/ też mnie to interesuje i jak są one płatne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Extrabot 0 Napisano 7 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 da rade ze szklarskiej jakoś dojechać do Spindlerov Mlyn albo Jańskie Łaźnie ? chodzą tam może jakieś busy czy co kolwiek żeby się dostać? od środy jestem z szklarskiej i chciałbym pojeździć a niestety do szklarskiej jadę pociągiem;/ Też szukałem czegoś, żeby dojechać i padło ostatecznie na samochód. Byłem w Jańskie Łaźnie, bardzo dobre warunki, wszystko otwarte. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi