bartoszkar 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 to tak jak w temacie która deska lepsza? zależy mi na desce uniwersalnej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Dla mnie Voelkl Dice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kloo 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Popieram mojego przedmówcę. Bardziej się opłaca kupić Voelkl Dice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 a moglibyście się jakoś rozwinąć dlaczego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 bo voelkla wszyscy znaja ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 No to będzie draka ;] Endeavor Live i tyle w temacie Bardzo fajny blat który osobiście posiadam. p.s. Burtona wszyscy znają ale dlaczego wiązania Fluxa są uważane za jedne z lepszych (jak nie najlepsze) :mrgreen: W sumie Justina Biebera też wszyscy znają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 chce zwrocic uwage, iz nie powiedzialem ktora decha jest lepsza, poniewaz nie widzialem nawet zadnych "technicznych bazgrołów" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 czyli ostatecznie którą wybrać Live za 1199 czy Dice 979? bo nie dostałem chyba jeszcze odpowiedzi :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 4 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Wiesz, ja jestem za Live`m bo sam na nim jeżdżę, złego słowa nie powiem (no po za tym, że go ostanio lekko zepsułem :mrgreen: ). O Voelkl wiele nie powiem bo nie jeździłem. Ogołnie to Endeavor to moim zdaniem firma robiąca lepsze blaty nic taki Voelkl, są mniej znani, to bardziej zajawkowa firma jak np. Signal. Którą byś nie brał będziesz zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 a jak ona sprawdza się na hopach? i czy idzie coś lekko w puchu pojeździć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Live jest dość twardy, średnio sie jibbuje ale wybicie i lądowanie bez zarzutu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi