pasieq 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Na stoku w Puławach(Kiczera) jest rura pcv, mysle ze najlepsza do nauki dla mnie grindowania. Moje pytanie brzmi : od jakiego tricku zaczac na pcv, zeby mi bylo jak najlatwiej go wykonac ? I jeszcze jakie triki na początek . Jakie graby i tricki flatowe itp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 rurka na początek 10cm średnica powinna być ok; tricki to podstawowy 50-50, a na flacie manuale, nose/tail pressy ollie jakieś 180 etc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 a graby to podstawa ) indy, tailgrab... jak już zacznie Ci wychodzić 50-50 to popróbuj boardslid'a ale to już troszkę po nabyciu wprawy:)) no i ollie to podstawa naucz się tego porządnie po to jest potrzebne do "wszystkiego":P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 http://www.youtube.com/user/Kacpasnk Czy taka rureczka jest dobra do nauki np. 50-50 ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 4 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Do nauki (szczególnie fifty-fifty) najlepsza jest tzw. dubeltówka czyli dwa raile złączone razem. Taka jak pokazałeś jest nawet ok ale trudniej na niej zrobić 50-50 niż bs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi