Tomash 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Winter X Games 15 Sportowy kanał telewizyjny ESPN America będzie transmitował Winter X Games 15. Światowa elita sportów ekstremalnych będzie walczyła od 27 do 30 stycznia w Stanach Zjednoczonych (Aspen - stan Kolorado). W zawodach między innymi będzie uczestniczył nasz rodak - Mateusz Ligocki. Wczoraj Eliminacje SuperPipe wygrał Shaun White z rezultatem 92.00, a drugi był Scotty Lago z wynikiem 85.33 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 jakis link do audycji ? a najlepiej jakby mozna to bylo obejrzec gdzies pozniej, akurat zaliczenia mam w ten weekend Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 No właśnie nie mogę znaleźć tego ESPN America Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 ja mam "enkę" i dzisiaj oglądałem slopestyle, ale niestety w moim domu nie ma tylu fanów snoboardu (jestem jedynym :smile: ), więc oglądałem tylko pierwszy przejazd i shaun white był dopiero na 7. miejscy z chyba 65 punktami , a pierwszy był koleś z 95 ogólnie wymiatają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 mały update Shaun odpadł ze slołpstajlu. Jak sam powiedział, są od niego lepsi w tej konkurencji. Spoko gościu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Shaun miażdży ale w pipe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 w BIG Air ostatnim skokiem wygrał horgmo koleś wymiata, bo był pierwszy w eliminacjach slopesyyle'u i teraz wygrał big air'a wygrał jednym punktem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 kurde, jak znajdziecie gdzies retransmije czy jak to sie nazywa, albo na jakims serwisie bedzie uploadowane dajcie znac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Jeżeli masz espn to transmisja jest prawie cały dzień, a na youtube są tylko urywki chyba, że masz trochę hajsu i kupisz sobie na stronie espn dostęp do tv w kompie ( coś jak eurosport player) a tutaj ten skok, o którym mówiłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 mógł kogoś zabić tymi goglami xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Horgmo tym trickiem mnie rozwalił co do gogli to bardziej bałbym się tego kasku który poleciał w publikę ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 ten kask to mógł komuś bańkę rozbić przecież on go jak piłkę kopnął i kilka dobrych metrów poleciał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 chyba nie zalezalo mu na wykopaniu tego nie wiadomo gdzie mam racje? zreszta to nie pilkarz i nie te buty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raito 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 matzel, Z tego co się orientuje to na programie " Extreme Sports " ( cyfrowy polsat ) i ESPN polska ( to samo ) jest transmitowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Rasija rasija. Prawde goda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 ale sie nie zrozumielismy ja caly weekend plus piatek wieczór bylem na uczelni (6 rano wyjazd, powrot po 20), wiec nie mialem kiedy ogladac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi