beti_hg 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Witam szczególnie dziewczyny. Parę dni temu zamówiłam na allegro kurtkę ROXY ale nie trafiłam z rozmiarem. Kupiłam L i okazała się trochę za duża. Jest możne któraś zainteresowana odkupieniem jej ode mnie? Bo muszę mieć kasę żeby kupić mniejszą. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 a nie mozesz wymienic, albo zwrocic? z tego co wiem, masz takie prawo w przeciagu 14 dni, a jesli sprzedajacy cie nie poinformuje to chyba 3 miesiace Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beti_hg 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 akurat ten sprzedawca nie ma już mniejszych rozmiarów i muszę kupić u innego a na to potrzebuje kasy. A jak tej nie odsprzedam to trudno będę musiała jeździć w za dużej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Jeśli sprzedający to firma to masz ustawowo prawo 10 dni do zwrotu bez podania przyczyny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Tak jak mówią masz prawo zwrotu , ale też sprawdz dokładnie jak leży , bo snowboardzie jest luzny styl , więc może nie jest aż taka duza. Skoro jest jednak zbyd duża to musisz dokładniej pogadac z ta firma ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 wysyłasz kasa wraca jedyne co to za przesyłkę zapłacisz znowu bo musi być na twój koszt ale kasa będzie:) a tak swoją drogą roxy robi całkiem dobre kurtki (moja dziewczyna kupiła na ten sezon i bardzo sobie chwali) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beti_hg 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 zadecydowałam , zostawiłam se ją. Cieplutka jest i nawet wygodny jest taki luz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moa 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 kurtka nie może być za mała, ale z wielkością też nie przesadzajmy ; > masz jakieś zdjęcie albo chociaż numer modelu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beti_hg 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 wysłałam na prv, ale ja zostanę przy niej, mogę Ci taką tylko polecić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 kurtka nie może być za mała, ale z wielkością też nie przesadzajmy ; > zależy też od kroju kurtki bo niektóre mają po prostu luzny krój a inne bardziej dopasowany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi